söndag, januari 11, 2009

fånge i mitt eget hem

Varning en lite negativ blogg.....

Just nu känner jag mig som en fånge i mitt eget hem, känns emellanåt som jag står och stampar på samma ställe hela tiden, utan möjlighet att göra eller börja något nytt. Det är samma visa, samma ekorrhjul dag ut och dag in. Jag måste fortfarande tänka på Sandra, ta hänsyn och göra som jag alltid gjort.
Jag tror nog Sandra på sätt och vis känner samma sak, något måste hände nu, Vi måste ta tag i detta göra något åt det, för jag blir bara mer och mer irriterad på småsaker för varje dag som går.
Jag kan reta mig på idiot saker som jag tidigare kunde se mellan ögonen på, och tro mig jag kämpar verkligen, jag försöker verkligen att inte, men ibland går det inte.
Detta går ut över Sandras och min vänskap, det går ut över michelle genom att jag blir lättretlig, och kan bli arg för ibland småsaker.
Och saken blir inte bättre av att Michelle är väldigt trotsig just nu, så när jag borde ha tålamod och prata med henne så tappar jag mitt Tålamod för snabbt.
och Jag som aldrig blir arg, eller rättare sagt aldrig förr blev arg, det skulle enormt mycke till för att jag skulle bli det, kan bli det för nästan ingenting nuförtiden, och det tär på mig.
Detta att inget händer här, att vi inte kommer någonvart tar fram mina sämsta sidor, och det värsta i mig!
just nu är jag bara SÅ frustrerad! ARGHHHH!!!!

Veckans TrackID

Nu kör jag lite nyare musik i min Ipod, och på Radion, men dessa låtar har jag fastnat för denna veckan av lite olika anledningar!
jag låter texterna tala för sig själv, men de berör mig för tillfället!

Bra låt som får mig att må bra!



Bleeding Love... kan det vara att jag saknar lite kärlek nu, kärlek som jag behöver?








var ute och gick en sväng med Michelle

Camilla en god vän till mig och Sandra ringde och frågade om vi och Michelle ville följa med ut och gå en runda med henne och hennes dotter Minja.
Det var riktigt kallt men mycket trevligt, och ett skönt avbrott från Singelletandet :p
Här är lite bilder därifrån!



Singlar...


Kan man anställa någon som parar ihop alla singlar med rätt pare?

its a sad day!

Igår var såg vi sista avsnittet på Stargate Atlantis det var inte bara säsongs avslutning utan serie avslutning också, så efter 10 Säsonger av Stargate SG1 och 5 Säsonger av Stargate Atlantis så blir det inte mer Snyft