tisdag, december 22, 2009

When life kicks you down

När livet sparkar på dig och allt känns som om det bara går utför, dina tankar driver iväg till allt dåligt som händer, dina funderinga är varför jag, varför nu, och VARFÖR allt på en gång?
Det känns som att var gång något litet bra händer så kommer något dåligt hända också!
Hur många har någon gång känt så!

Någon jag bryr mig väldigt mycket om har det så precis nu, och har haft det så under en lång tid!
Det är väldigt svårt för mig att hjälpa, när hjälpen inte kommer ända fram, kanske får inse att jag bara kan finnas där för henne, men ändå, jag vill ju hjälpa till att visa att det kommer bli bra, det kan bli bra.
Jag vet att allting går att lösa, bara man vill och är villig att kanske ändra sitt beteende. Men Det är inte alltid så lätt?
Att skapa en ny vana krävs att man varje dag koncentrerar sig på den, och gör det som krävs för att den nya vanan ska sätta sig.
Men det är så mkt enklare att trilla tillbaka i dom gamla gängorna, att följa den gamla vägen, den vägen man känner till, den där man känner sig säker!
Att när man står där på morgonen med dagens första vägval att välja den väg som är bekant, för där känner man sig i varje fall hemma. istället för att ta den okända vägen.
Men om man vill ha nya resultat så är man tvungen att göra något annorlunda, för så länge man fortsätter göra som man alltid gjort kommer man fortsätta få det man alltid fått.
jag finns här när du behöver mig, om du läser min blogg!