tisdag, september 07, 2010

Din Hälsa?


När börjar du ta hand om din hälsa?
är det när du märker att du inte mår bra, är det när du märker att du kanske lagt på dig några extra kilon, eller försöker du förebygga det genom att faktiskt kontinuerligt serva din kropp?
Får du i dig tillräckligt med vitaminer och Mineraler idag? äter du rätt enligt tallriksmodellen varje dag eller blir det lätt lite halv/hel fabrikat, grönsaker som mognat i containrar långt från solens näringsrika strålar. har du daglig motion?
Eller är du som nästan alla, du slänger i dig maten, luchen består oftast av någon ljummet från närmaste lunchrestaurang, och på kvällen är det soffan som gäller.
Du har hört att det är bra att få i sig lite extravitaminer så du köper någon billig multivitan från Ica, även om du vet att den antagligen inte gör någon nytta, för den är ändå bara full av kemiskt framställda fuskvitaminer.
du gnäller lite lätt över att magen börjar bli större och större och det mesta på dig känns slappare och slappare!
Jag tycker det är synd att så många av de jag känner tar så dåligt hand om sig själva, och att de sedan gnäller om det, sen har vi en del av mina vänner som faktiskt gör något åt det, dessa kan jag bara säga BRAVO, keep it up!
och till alla er andra läsare där ute, offra de få timmar och kronor på er själva och serva era kroppar, ni kommer tacka er själva i slutändan när ni vid 80 års ålder är fortfarande vid god vigör, och kan ta hand om er själva, och "lever det glada livet" då ni som pensionärer har massor med tid, och faktiskt hälsan kvar att använda tiden till att umgås med barnbarn och vänner och familj!

(Detta blogginlägg sponsras av http://tommy.gokyani.com :p ) skämt åsidor, vill ni prova något bra att serva kroppen med så säg till!

Inga kommentarer: