fredag, december 19, 2008

Förälskad i kärleken?!?

Kan man vara förälskad i någon man aldrig träffat?
eller kan det vara så att det egentligen bara är kärleken och känslan man är förälskad i då?
kan det vara så att man kan må bra av att vara med någon som man inte har fysisk närhet av? att se den personen poppa upp på MSN eller få ett SMS kan göra en på gott humör oavsett vad?
även om man sedan länge insett det omöjliga i det hela!

2 kommentarer:

Änglavakten sa...

När man direkt vet att personen inte är rätt på grund av yttre omständigheter, men ändå kan man inte släppa taget. Man tror att det kan få vara "bara en vän"..

..Då det visar sig att man ler åt varenda ord, även efter 300 mail och när det inte ens känns "lättare" efter att ha sett ett foto - Då tror jag att det är mer än kärleken man är förälskad i.

Visst gör det en på gott humör, men det hjärta som blir värmt riskerar även att explodera och trots att man visste att det är omöjlig kärlek har man trillat dit. Man vågar aldrig träffa personen, för antingen är det äkta kärlek eller bara en vision och båda delarna skulle bli en katastrof.

/Änglavakten

Unknown sa...

Hej Änglavakten
tack för ditt svar. vet inte om du läser detta men skriver en liten förklaring ändå!
Tjejen det handlar om har jag kännt på avstånd i lite mer än 12år nu. Vi har mer eller mindre hållit kontakten hela denna tiden.
och det finns nog idag INGET vi inte pratar om, vi är väldigt bra vänner, och Jag planerar faktiskt att resa och träffa henne nästa år om allt går som det ska, vi är båda väldigt väl medvetna om att vi bor på varsin sida om jorden så vi håller det på den nivå vi har nu! Men det känns ändå bra och skönt och hon får mig alltid att Le!