tisdag, november 18, 2008

ännu en tisdag e slut!

vaknade innan min klocka ringde imorse...helt säker på att jag försovit mig, men det hade jag inte som tur var
Dagen på jobb flöt förbi utan några större händelser, diskuterade chefens födelsedagspresent, och lyckades avvärja att vi skulle ge honom en ridlektion i present, tyckte bara det verkade dumt och absolut inget som han skulle kunna riktigt uppskatta!
vi enades tillslut om en "lyxkorg" eller liknande och max 100kr per person, precis jag klarar det i dagens läge kan jag säga!
på vägen hem så strax efter staffanstorp, så såg jag hur det blixtrade till, och en gång till, var precis vid den fartkameran som sitter där, hmm så den är aktiv, saktade ner ytterliggare trots att jag redan låg under hastighetsgränsen, precis som alla bilarna framför mig, som trots det blev fottade, även för mig blixtrade det, och då låg jag i 70-75 på en 90 väg hmm.
När jag kom hem så skrev jag ett brev till vägverket om händelsen, för jag vill ju inte ha fortkörningsböter för något jag inte gjort...

Bar av ut till Björn och Eli senare på kvällen, skulle ut i garaget lite, lbev inte gjort det jag ville och hade behövt, grejorna hade inte kommit, och själva garageplatsen var upptagen av Hannes (min kollegas bil) som Björn håller på att fixa ganska alvarlig rost på.
men fick påbörjat mer av bygget inne i bilen, hatthyllan är det nu som ska byggas om.
är riktigt skön avkoppling detta faktiskt, trivs bra att hålla på, är lite flykt från all skiten som är och allt som jag måste fixa och allt som oroar mig just nu!

väl hemma igen så blev det aldeles för mycket tv serier, hade tänkt hinna spela också men fastnade framför Scrubs efter att vi sett Gossip Girls, (sandra beställning) men det är ganska underhållande, även om det är en chikserie!

nu sitter jag här och bloggar, ska gå och lägga mig och läsa så snart jag vet att Sandra somnat, hon stör sig på att jag har lampan tänd och läser, så vi kör varannan kväll får jag läsa och varannan vill hon somna med släkt, fair deal tycker jag kanske även om jag behöver få läsa lite när jag lagt mig för att kunna somna.. oavsett hur trött jag är när jag bestämmer mig för att lägga mig så behöver jag varva ner när jag lagt mig i sängen för att kunna somna, och inte bara ligga och fundera!

nu får ni i varje fall sova gott
Godnatt allihopa!

3 kommentarer:

Anonym sa...

På tal om något helt annat än det du skrev, när ska denna herren komma ner och leka på Budokan ?????? ;0) Thomas

Unknown sa...

Tjenare Thomas
denna herren ska komma ner så fort han får tummen ur och tiden tillåter det...

Unknown sa...

Tjenare Thomas
denna herren ska komma ner så fort han får tummen ur och tiden tillåter det...