fredag, november 27, 2009

att bli rik

Hur många köper inte lotter, spelar på hästar, eller liknande i tron/hoppet att få den där vinsten, den där som löser alla deras problem!
Hur mycket pengar lägger du i månaden på någon sorts vinstchans på något sätt att vinna pengar.
Snabba enkla pengar!
Hur många trisslotter har du köpt när du äntligen vinner den där 1000lappen eller 500Kr, har du verkligen gått med vinst? eller inbillar du dit och blir så glad trots att du kanske egentligen redan lagt 2000kr totalt att köpa in dom.

Om jag då skulle erbjuda dig att idag lägga 4000kr för att få en rättighet att marknadsföra och / eller sälja en produkt att lägga 2-3 år på detta och ha chansen att bygga upp en återkommande inkomst!
Skulle du tycka detta är något som är värt att kanske lägga några extra timmar på i veckan, under en tid eller är du mer intresserad av dina trisslotter, och att titta på TVn där hemma

Detta jag erbjuder och skriver om är inget som passar alla, alla kan göra det men inte alla passar att göra eller klarar av.
Dock så förstår jag inte dom som väljer att ta emot chansen, att faktiskt starta igång med detta men sen inte ta det på alvar, som tror att detta är ytterliggare en "lott" det är det inte, det kräver att man lägger lite tid, och det man får tillbaka är helt i relation till tiden man lägger ner.
Jag känner idag massor som gör det på hobbynivå och har möjligheten att köpa lite finare kläder, eller betala av på sina lån, och åka på kanske 1 till 2 resor mer per år. Till dom som kör detta på Heltid, och tjänar VÄLDIGT bra, men det är som vilket annat jobb/eget företag som helst det blir vad man gör det till!

Inga kommentarer: