fredag, november 06, 2009

Money is no problem!

Det är något jag verkligen vill kunna säga någon dag!
jag vill inte ha det hindret över mig... jag kommer inte ha det hindret över mig snart!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det jag menade med att jag vill att du ska få bättre självförtroende är att jag vill att du ska bli mer trygg i dig själv. Det känns som att nån har gnuggat in det här Kyänispöket i dig och att du inte blir av med det.

Tycker om att använda liknelser och om du tänker dig en Bamsetidning när nån ska rida en häst så har ryttaren ett metspö i handen med en morot dinglandes framför nosen för att hästen ska fortsätta röra sig framåt..Det är precis vad Kyäni gör med dig med alla löften som väntar runt hörnet..bara du springer lite till. Tänk på all energi och tankekraft du lagt ner på detta och vad det renderat?

Unknown sa...

Tack för din omtanke anonym! Kyäni är min morot, vi behöver alla något att kämpa emot och att kämpa för! Vissa behöver detta mer då de är rastlösa själar som inte trivs när de inte har ett mål!
Jag har redan sett att Kyäni har börjat ge mig resultat och jag vet vilka möjligheter mön har, men som allting annat krävs det ett hårt arbete!

Jag har tidigare jobbat med mlm men la av pga strul i teamet samt att jag fick barn!
Jag har själv tagit ett medvetet beslut att jobba med det igen, och göra det för att lyckas.
Sen kan jag tillägga att all den utbildning, erfarenhet, och utveckling jag fick under min tidigare mlm resa är ovärderlig!